Από πιτσιρικάς  έψαχνα να βρω κάτι που να ασχολούμαι στον ελευθερο μου χρονο. Να έχει ενδιαφέρον, να μου αρέσει και το κυριότερο, να έχει συνέχεια. Ένα άθλημα που να μπορώ να ασχολούμαι για χρόνια χωρίς να με περιορίζει τόσο η ηλικία, η δουλειά, οι οικογενειακές υποχρεώσεις κτλ… Έτσι πριν 3 χρόνια επέλεξα να ασχοληθώ με το bowling.

Οι λόγοι…

  1. Σχεδόν σε κάθε μαγαζί που διαθέτει διαδρόμους μπόουλινγκ, υπάρχει τουλάχιστον μια ομάδα μπόουλινγκ όπου μπορείτε να γίνετε μέλη.
  2. Δεν υπάρχουν όρια ηλικίας και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.
  3.  Υπάρχουν πολλές διοργανώσεις που μπορείτε να λάβετε μέρος. Αγώνες του  συλλόγου σας (ατομικό, δυάδες, τετράδες), πανελλήνιο πρωτάθλημα , ευρωπαϊκό, παγκόσμιο και πολλά open στο εξωτερικό.
  4. Αν τα πηγαίνετε καλά, αν οι μπαλιές σας είναι φωτιά και λάβρα , αν τα strike έρχονται το ένα μετά το άλλο, τότε μην σας φανεί παράξενο αν κάποιος σας προτείνει να διαφημίσει την εταιρεία του στο πίσω μέρος της φανέλας σας.
  5. Είναι οικογενειακό άθλημα.  Πολλοί αθλητές πηγαίνουν στις προπονήσεις και στους αγώνες μαζί με τα παιδιά τους! Μπορεί στον διπλανό διάδρομο να ακούσετε κάποιο σχόλιο όπως “Ρε συ, ο γιος σου τα πήγε καλύτερα από σένα!”
  6. Και αν κουραστείτε  από τα πολλά παιχνίδια μπορείτε να κάτσετε να πιείτε την μπύρα σας μπροστά από την γιγαντοοθόνη του μαγαζιού και να δείτε το ματς που ξεκινάει σε 10 λεπτά..!!!!!! χεχε

Και μερικά απίστευτα….