Σε ευχαριστούμε που ήσουν εκεί. Να δείξεις και να αναδείξεις την υπέροχη κουλτούρα μας. Η βιομηχανία του τουρισμού στη χώρα αυτή, σε ευγνωμονεί.

Αφού ξέρεις πως μπορείς να είσαι ιδιαίτερα φιλικός με τους τουρίστες. Εγχώριους και μη. Μόλις καταλάβεις ότι δεν είναι απο την πόλη κάποιος, έρχεσαι σαν από μηχανής Θεός και τον ξεστραβώνεις. Μπορείς να τους κάνεις μεγάλες έως τεράστιες βόλτες γύρω από την πόλη αδιαφορώντας για το που θέλουν να πάνε. Αδιαφορώντας? Μπα… Ξέρεις τι κάνεις εσύ…Κάποια αξιοθέατα πρέπει να τα δουν. Όχι  όχι, δεν το κάνεις να βγάλεις παραπάνω ταρίφα. Το κάνεις για να προάγεις τον πολιτισμό που είχαμε πριν 2,5 χιλιάδες χρόνια. Μα για το συγκεκριμένο λόγο δεν ήρθαν μήπως?

Και γιατί όχι και έξω από τα στενά όρια της πόλη-κράτους σου? Δεν είσαι στενόμυαλος και με την πρώτη ευκαιρία το δείχνεις.  Εσύ είσαι η βιτρίνα μας, το προσωπό μας στις εισόδους για τη χώρα. Αεροδρόμια, λιμάνια και τα συναφή.

Τι οικεία μας κάνεις να νιώθουμε, όταν σε ακούμε μέσα στη μαγκιά να βρίζεις τον μπροστινό που σε καθυστέρησε. Ποιός σου δίνει άδικο όταν βρίσκεσαι στο φανάρι και κορνάρεις μερικά κλάσματα δευτερολέπτου πρίν ανάψει το πράσινο. Ξέρεις εσύ πότε θα ανάψει και έτσι εκμηδενίζουμε τους χρόνους. Απλά καταπληκτικό.

Ευχαριστούμε τις ανώτερες δυνάμεις που σε έφεραν στη καθημερινότητά μας.